Generell studiekompetanse (4-fagpakken)

Kursinformasjon

Med denne fagpakken oppnår du generell studiekompetanse dersom du har fagbrev eller har yrkesfaglig utdanning (23/5-regelen) med fagene Norsk, Matematikk, Historie og Nat...

Pris

kr. 54900,-

Godkjent i Lånekassen.

Varighet

2 Semester

Dato og sted

Tønsberg

24. august 2020 - 10. juni 2021

09:00 - 15:30

Med denne fagpakken oppnår du generell studiekompetanse dersom du har fagbrev eller har yrkesfaglig utdanning og kan søke på 23/5-regelen.

4-fagpakken inneholder fagene Norsk, Historie, Naturfag og Matematikk 1Py og 2Py.

Kurspakken passer for deg som har yrkesfaglig utdanning fra før, og som dermed har fullført fagene samfunnsfag og engelsk. Les mer om 23/5-regelen. Ønsker du å forbedre karakterene dine fra videregående skole kan ta hele 6-fagpakken eller enkeltstående fag. Du må ha gjennomført og bestått grunnskole.

Gjennomføring

Kurspakken gjennomføres på dagtid. I tillegg til klasseromsundervisning får du tilgang til nettbaserte verktøy som støtte til undervisningen. For oversikt over hvert kurs se her.

Eksamen

For mer informasjon om eksamen se de enkelte fag på k2utdanning.no/fag

Lånekassestøtte

Utdanningen er godkjent i lånekassen. Søknad sendes direkte til lanekassen.no

Du må minimum ha 50% studiebelastning pr. semester for å være støtteberettiget i Lånekassen. Om du kun tar et fag vil dette være under 50% studiebelastning. Om du tar flere fag, så ta kontakt med K2 utdanning for å sjekke hvor stor studiebelastningen blir. Vår du melder deg på/melder din interesse på de enkelte kursene og skriv i meldingen at du ønsker en vurdering av studiebelastningen på dine valgte kurs.

Forkunnskaper

Du må ha gjennomført og bestått grunnskole.