Matematikk 2P-Y – nettstudier

Kursinformasjon

Ta opp matematikk 2P-Y - nettstudier fra videregående skole hos K2 Utdanning (privatist). Med nettstudier bestemmer du hvor og når du vil lære.

Type

Pris

Varighet

Kommentar

Type

Nettstudier

Pris

kr. 4 500,-

Varighet

12 Måned(er)

Kommentar

Godkjent i lånekassen, tilgang 12 mnd

Start nå!

Faget Matematikk 2P-Y er et praktisk fag hvor du lærer om prosent- og potensregning, statistikk og sannsynlighet, funksjoner, likninger og ulikheter.
Har du gått yrkesfag tidligere og har 1P-Y eller 1T-Y, er Matematikk 2P-Y et av fagene du må ha for å få generell studiekompetanse. Du kan også velge faget for å forbedre karakteren din.

 

Innhold/temaer

Hvor mye kan du forvente å tjene på sparepengene dine? Hvor mye vil verdien på bilen din synke?
Gjennom varierte leksjoner gjør vi et dypdykk i modeller og utforsker hvordan vi ved hjelp av matematiske modeller kan vurdere og utforske alt fra statistiske undersøkelser til avkastning eller verditap på sparemidler og biler. Vi lærer også å løse ligningssystemer med flere ukjente og hvordan vi ved hjelp av funksjoner kan lage modeller av den virkelige verden.

Kurset er delt opp i følgende temaer
- Prosent og vekstfaktor
- Potenser
- Statistikk
- Funksjoner
- Likninger og ulikheter

Dette passer for deg som

Skal studere på høyskole eller universitet og
- har fagbrev (vg1 + vg2) og trenger påbygg for å oppnå studiekompetanse (4-fagspakken)
- ønsker å forbedre karakterer fra videregående skole


Har du gått yrkesfag tidligere og har 1P-Y eller 1T-Y, er Matematikk 2P-Y et av fagene du må ha for å få generell studiekompetanse.

 

Gjennomføring

Nettstudier
Du bestemmer hva, hvor og når du vil lære. Her får du varierte leksjoner i form av tekster, video, quiz, podcast, veiledning og oppgaver. Du har alltid kontakt med din personlige lærer hos K2. Målet er å gjøre deg best mulig forberedt til eksamen.

Din digitale læringsportal

Den nettbaserte læringsportalen til K2 er tilpasset både mobil, nettbrett og pc. Det gir deg enkelt tilgang til å studere faget på en engasjerende og spennende måte, uansett hvor du er. Her kan du prøve kurset for Matematikk 2-PY testkurs (gratis)

Eksamen

Som deltaker ved K2 er du privatist og må ta eksamen i fagene for å få karakter. Det er en skriftelig eksamener i Matematikk 2P-Y. Oppmeldingsfristene er normalt 15. september og 1.februar. Plattform for oppmelding til eksamen kan variere fra fylke til fylke. Se fylkesoversikt her. Husk at betaling av eksamensavgiften skjer ved oppmelding.

Veien videre

Med generell studiekompetanse kan du søke opptakt til høgskoler og universitet. Se praktisk info for frister og opptak til universitet og høyskole.

Gratis veiledning

Er du usikker på hva som skal til for å få studiekompetanse, ta gjerne kontakt med oss for gratis veiledning. Vi har veiledere med mange års erfaring som står klare til å hjelpe deg!
Ønsker du mer informasjon om kurset velg "Send meg info"-knappen under. Vil du chatte med oss, klikk på ikonet nederst i høyre hjørne. For all kontakt info se her

Lånekassestøtte

Utdanningen er godkjent i lånekassen. Søk direkte via lanekassen.no.
For mer informasjon se nettsiden vår under Praktisk info.

Støtteordning

Er du organisert i en fagforening, kan du i de fleste fagforeningene søke støtte til utdanning. Dersom du er organisert bør du sjekke med din fagforening om muligheter for støtte, frister og hvordan du søker.

Forkunnskaper

Du må ha fullført grunnskole eller tilsvarende opplæring. Minoritetsspråklige bør ha minimum B1-nivå i norsk muntlig og skriftlig. Dersom du har behov for å lære mer norsk før du starter på utdanning har vi norskkurs på forskjellig nivå (A1-B2). Språkkursene er digitale med personlig oppfølging fra lærer. Se alle kurs her
Du må også ha fullført matematikk 1P-Y

Krav til utstyr

Som deltaker på K2 Nettstudier kan du bruke både mobil, nettbrett og PC når du tar kurset.
Til eksamen må du ha tilgang til PC. I tillegg trenger du PC-versjonen av Office eller tilsvarende programmer. Se her hva du har tilgang til av nettbaserte ressurser på eksamen.

Praktisk info

Du finner svar på ofte stilte spørsmål på nettsiden vår under praktisk info.