Hvilken gjennomføring passer best for deg?

Flere av av utdanningene og kursene hos K2 gjennomføres med ulike valgmuligheter, du velger den formen som passer deg best.

Klasseroms-undervisning på campus

Dette er undervisning hvor du møter til fastlagt tid og sted, og følger undervisningen sammen med andre deltakere på en av våre fysiske klasserom/ campuser. Klikk på kartet over, og se en oversikt over våre campuser i Norge. Vi tar opptak av teoriundervisningen, som du kan se i etterkant.

Nettundervisning via Teams:

Du følger undervisningen i virtuelt klasserom live sammen med andre deltakere. Det ligner på vanlig klasseroms-undervisning med faste undervisningsdager og kommunikasjon mellom deltakere og lærer i sann tid.  Du kan se all undervisning i opptak i etterkant.

Nettstudier – når det passer deg

Du bestemmer hva, hvor og når du vil lære. Du får korte og engasjerende leksjoner i form av tekster, video, quiz, veiledning og oppgaver. På mange av kursene får man i tillegg personlig veiledning. Alt undervisningsmateriell ligger i portalen.

Gratis tilgang til Microsoft
Som deltaker hos K2 får du vederlagsfritt Office365 online applikasjoner i kursperioden. Dette er nettversjonen til Office med bl.a. Word, Excel, Outlook og Teams. Det er en litt enklere versjon av den vanlige Office pakken. K2 bruker Microsoft Teams som digital læringsplattform.