Hvilken gjennomføring passer best for deg?

Flere av utdanningene og kursene hos K2 gjennomføres med ulike valgmuligheter, du velger den formen som passer deg best.

Klasseroms-undervisning

Dette er undervisning hvor du møter til fastlagt tid og sted, og følger undervisningen sammen med andre deltakere på en av våre fysiske klasserom/ campuser. Klikk på kartet over, og se en oversikt over våre campuser i Norge. Vi tar opptak av teoriundervisningen, som du kan se i etterkant.

Nett-undervisning

Du følger undervisningen i virtuelt klasserom live sammen med andre deltakere. Det ligner på vanlig klasseroms-undervisning med faste undervisningsdager og kommunikasjon mellom deltakere og lærer i sann tid.  Du kan se all undervisning i opptak i etterkant.

Nett-
studier

Du bestemmer hva, hvor og når du vil lære. Du får korte og engasjerende leksjoner i form av tekster, video, quiz, veiledning og oppgaver. På mange av kursene får man i tillegg personlig veiledning. Alt undervisningsmateriell ligger i portalen.

Samlings-
basert

test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test

For bedrifter

Vi tilbyr fleksible løsninger for bedriftens valg av «kursrom». Det kan være effektivt å gjennomføre opplæringen i egne lokaler eller mer hensiktsmessig på en av våre Campuser. Det er også mulig å velge en kombinasjon av fysiske og digitale samlinger