Helseservice vg2 – nettstudier

Kursinformasjon

Ta Helseservicefag vg2 hos K2 Utdanning (privatist) Passer for deg som skal videre mot autorisasjon som tannhelsesekretær, helsesekretær eller apotektekniker

Type

Pris

Varighet

Kommentar

Type

Nettstudier

Pris

kr. 21 500,-

Varighet

12 Måned(er)

Kommentar

Godkjent i lånekassen

Start nå!

Helseservicefag vg2 er for deg som har vg1 Helse og oppvekstfag fra tidligere, og som ønsker å gå videre mot autorisasjon som tannhelsesekretær, helsesekretær eller apotektekniker.

Innhold/temaer

  • Helse og sykdom
  • Kommunikasjon og samhandling
  • Yrkesliv i helseservicefag

For mer informasjon se utdanningsdirektoratets sider udir.no

Dette passer for deg som

-har helse og oppvekst vg1, eller ønsker å ta denne på realkompetansevurdering, og som ønsker å gå videre mot en autorisasjon.

Gjennomføring

Kurset gjennomføres som nettstudier. Du er sjefen, dvs. du bestemmer HVA, HVOR og NÅR du vil lære. Du får KORTE, VARIERTE og ENGASJERENDE leksjoner som gjør at læring blir gøy! Det inngår fire eksamensforberedende innleveringer med personlig tilbakemelding fra faglærer. Kurset kan gjennomføres på ulike måter, du velger den formen som passer deg best.

Eksamen

Som deltaker ved K2 er du privatist og tar eksamen i tre programfag og en tverrfaglig. Eksamen arrangeres 2 ganger pr år og oppmeldingsfristene er normalt 15. september og 1.februar. Plattform for oppmelding til eksamen kan variere fra fylke til fylke. Se fylkesoversikt her. Husk at betaling av eksamensavgiften skjer ved oppmelding. 

Veien videre

Etter endt VG2 Helseservicefag kan du gå videre på VG3, for å fullføre din utdanning som Tannhelsesekretær, Helsesekretær eller Apotektekniker. Sammen med tidligere gjennomførte fellesfag, eller 5 års arbeidserfaring i hvilket som helst yrke, og 526 timer relevant praksis/evt. studiekompetanse, vil du kunne fylle opp et vitnemål som gir deg autorisasjon. Kontakt oss for gratis veiledning. Vi hjelper deg med å sette opp hva du trenger for å finne korteste vei mot målet.

Gratis veiledning

Vi vet at det kan være vanskelig å velge utdanning. Er du usikker ta gjerne kontakt med oss for gratis veiledning. Vi har veiledere med mange års erfaring som står klare til å hjelpe deg! Ønsker du mer informasjon om kurset velg "Send meg info"-knappen under. Vil du chatte med oss, klikk på ikonet nederst i høyre hjørne. For all kontakt info se her

Lånekassestøtte

Utdanningen er godkjent i lånekassen. Du søker direkte via lanekassen.no.

For mer informasjon klikk her.

Støtteordning

Er du organisert i en fagforening, kan du i de fleste fagforeningene søke støtte til utdanning. Dersom du er organisert bør du sjekke med din fagforening om muligheter for støtte, frister og hvordan du søker.

Forkunnskaper

Du må ha fullført grunnskole eller tilsvarende opplæring. Minoritetsspråklige bør ha minimum B1-nivå i norsk muntlig og skriftlig. Dersom du har behov for å lære mere norsk før du starter på utdanning har vi norskkurs på forskjellig nivå (A1-B2). Språkkursene er digitale med personlig oppfølging fra lærer. Se alle kurs her

Krav til utstyr

Som deltaker hos K2 må du ha tilgang til pc i undervisningen og eksamen. I tillegg trenger du PC-versjonen av Office eller tilsvarende programmer. Online-versjonen som du får tilgang til som deltaker hos K2, kan ikke benyttes på eksamen da denne krever nettilgang. Se her hva du har tilgang til av nettbaserte ressurser på eksamen.

Praktisk info

Du finner mye informasjon om ofte stilte spørsmål på nettsiden vår under praktisk info.