Campus Drammen

Vi holder til i flotte, sentralt beliggende undervisningslokaler i Tomtegata 36 i Drammen (CC Drammen). Adressen til skolen er Tomtegata 36, 3012 Drammen.

Offentlig transport og parkering
Det er kort avstand til buss og jernbane. Buss nr 63 og 71 stopper rett ved CC Drammen, og det er ca 8 min å gå fra Brakerøya stasjon og 20 min å gå fra Drammen stasjon (Strømsø Torg).

Det er to timers gratis parkering på parkeringsplasser på CC Drammen. Dersom man laster ned CC Drammen sin app og legger inn bilnummeret v/ parkering kan man få tre timers gratis parkering.

Deltaker hos K2
Som deltaker får du gode studiemuligheter med moderne og teknisk utstyrte undervisningslokaler med moderne klasserom, sosiale soner og grupperom. For yrkesfagene har vi i tillegg egne praksisrom, lab og skiftestue. I klasserommet møtes unge voksne og voksne deltakere med arbeidserfaring, noe som gir oss et svært godt læringsmiljø, med motiverte og dyktige deltakere.

Om K2 Utdanning
K2 Utdanning er en landsdekkende privatistskole med undervisning på videregående nivå. Vi tilbyr:
– studieforberedende fag/generell studiekompetanse
– realfag
– fagbrev/svennebrev
– autorisasjonsfag

Vi jobber tett med næringsliv og offentlig sektor for å sikre at utdanningene våre er relevante og åpner dører for våre deltakere både under og etter utdanningen.

Vår visjon er å hjelpe deg som deltaker til å nå dine mål, enten det er å kunne studere videre eller ta en yrkesfaglig utdanning.

Velkommen til oppstart!

Her er de fine folka som jobber i K2 i Drammen

Leder K2 Utdanning – Tønsberg, Porsgrunn og Drammen

Tlf: 900 55 502

ts@k2utdanning.no

K2 Utdanning Drammen

Tomtegata 36, 3012 Drammen

Email: k2@k2utdanning.no
Tlf: 907 65 769