Campus Trondheim

Vi holder til i flotte, sentralt beliggende undervisningslokaler ved Nidelva i Trondheim. Adressen til skolen er Kjøpmannsgata 63, 7011 Trondheim.

Offentlig transport og parkering
Det er kort avstand til buss, tog og trikk, og gode parkeringsmuligheter rett ved skolen. Parkering i parkeringshus ca 150 m fra skolen (ca 40,- etter kl 16 uavhengig av tid).

Her kan du velge mellom ulike yrkesutdanninger som kan gi deg fagbrev eller autorisasjon.

– Vi har nyoppussede lokaler med flotte praksisrom og utdanningene våre lar seg lett kombinere med jobb og andre forpliktelser.

Deltaker hos K2
Som deltaker får du gode studiemuligheter med moderne og teknisk utstyrte undervisningslokaler med moderne klasserom, sosiale soner, grupperom og lesesal. For yrkesfagene har vi i tillegg egne praksisrom, lab og skiftestue. I klasserommet møtes unge voksne og voksne deltakere med arbeidserfaring, noe som gir oss et svært godt læringsmiljø, med motiverte og dyktige deltakere.

Om K2 Utdanning
K2 Utdanning er en landsdekkende privatistskole med undervisning på videregående nivå. Vi tilbyr:
– studieforberedende fag/generell studiekompetanse
– realfag
– fagbrev /svennebrev
– autorisasjonsfag

Vi jobber tett med næringsliv og offentlig sektor for å sikre at utdanningene våre er relevante og åpner dører for våre deltakere både under og etter utdanningen.

Vår visjon er å hjelpe deg som deltaker til å nå dine mål, enten det er å kunne studere videre eller ta en yrkesfaglig utdanning.

Velkommen til oppstart!

Her er de fine folka som jobber i K2 i Trondheim

Leder K2 Utdanning Trondheim

Tlf: 938 37 626

hj@k2utdanning.no

Fagkoordinator elektro, Trondheim

Tlf: 472 37 125

ar@k2utdanning.no

K2 Utdanning Trondheim

Kjøpmannsgata 63,
7011 Trondheim

Email: k2@k2utdanning.no
Tlf: 907 65 769