Stillingstittel: Lærer Apotektekniker
Frist: 01.02.2022
Ansettelsesform: Engasjement
Sted: Oslo

Vil du bli med i lærerteamet for apotekteknikerfaget?

K2 Utdanning tilbyr et bredt spekter av yrkesutdanning og videregående opplæring. Økt etterspørsel etter apotekutdanning gjør at vi har behov for dyktige fagfolk som kan undervise på deltid i Oslo. Vi ønsker også kontakt med gjesteforelesere.

Vi ser etter deg som:

  • er autorisert apotektekniker med erfaring, eller farmasøyt
  • har erfaring fra apotek
  • brenner for apotekfaget
  • liker å jobbe med mennesker
  • har gode formidlingsevner
  • har gode norskkunnskaper


Arbeidsoppgavene består i hovedsak av teoretisk undervisning i klasserom og praktisk opplæring/veiledning i treningsapoteket. Vi bruker digitale verktøy i undervisningen og det er derfor nødvendig med digital kompetanse.

Faglærer i K2
Vi er til for våre deltakere og ønsker oss gode klasseledere med høy servicegrad og god tilgjengelighet. I klasserommet møter du unge voksne og voksne deltakere med arbeidserfaring, noe som gir oss et svært godt læringsmiljø, med motiverte og engasjerte deltakere

K2 Campus Oslo
Vi holder til i flotte, sentralt beliggende undervisningslokaler i Brynsveien 3 på Bryn i Oslo. Campus har moderne og teknisk utstyrte undervisningslokaler med eget treningsapotek. Som lærer hos K2 har du tilgang til kontor/arbeidsrom og sosiale soner.

Om K2 Utdanning
K2 Utdanning er en landsdekkende privatistskole med studiesteder i Oslo, Trondheim, Bergen, Sandvika, Drammen, Tønsberg, Porsgrunn og Fredrikstad. Vi tilbyr undervisning på videregående nivå med ulike fagbrev, autorisasjonsfag og studieforberedende fag. Vi jobber tett med næringsliv og offentlig sektor for å sikre at utdanningene våre er relevante og åpner dører for våre deltakere både under og etter utdanningen.

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Fatima Al Askari
Mobil: 401 73 416

Kontaktperson: Sissel Brustad
Mobil: 406 03 061

Er du interessert?

Registrer deg i skjemaet under og send en kort søknad og cv til k2@k2utdanning.no