Stillingstittel: Lærer Tannhelsesekretær
Frist: Så snart som mulig
Ansettelsesform: Engasjement
Sted: Oslo, Drammen, Tønsberg, Porsgrunn, Fredrikstad, Trondheim og Bergen

Vil du bli med i lærerteamet innen tannhelsesekretærfaget?

K2 Utdanning tilbyr et bredt spekter av yrkesutdanning og videregående opplæring for privatister og praksiskandidater. Økt etterspørsel etter tannhelsesekretærutdanning gjør at vi har behov for dyktige fagfolk som kan undervise på deltid. Vi ønsker også kontakt med gjesteforelesere.

Vi ser etter deg som:

  • er autorisert tannhelsesekretær med erfaring, eller tannlege
  • har erfaring fra tannlegekontor
  • brenner for å lære bort faget til motiverte privatister
  • har gode formidlingsevner
  • er fleksibel og løsningsorientert
  • har gode norskkunnskaper
  • motiveres av våre våre verdier – engasjert, innovativ og imøtekommende


Arbeidsoppgavene består i hovedsak av teoretisk undervisning i klasserom og praktisk opplæring/veiledning i klinikk. Vi bruker digitale verktøy i undervisningen og det er derfor nødvendig med digital kompetanse.

Faglærer i K2
Vi er til for våre deltakere og ønsker oss gode klasseledere med høy servicegrad og god tilgjengelighet. I klasserommet møter du unge voksne og voksne deltakere med arbeidserfaring, noe som gir oss et svært godt læringsmiljø, med motiverte og engasjerte deltakere

K2 Campus
Ser her for informasjon om våre campus. Her holder vi til i flotte, sentralt beliggende undervisningslokaler med moderne og teknisk utstyrte undervisningsrom med egne verksted.

Om K2 Utdanning
K2 Utdanning er en landsdekkende privatistskole med studiesteder i Oslo, Trondheim, Bergen, Sandvika, Drammen, Tønsberg, Porsgrunn og Fredrikstad. Vi tilbyr undervisning på videregående nivå med ulike fagbrev, autorisasjonsfag og studieforberedende fag. Vi jobber tett med næringsliv og offentlig sektor for å sikre at utdanningene våre er relevante og åpner dører for våre deltakere både under og etter utdanningen.

Er du interessert?

Registrer deg i skjemaet under og send en kort søknad og cv til k2@k2utdanning.no