Stillingstittel: Lærer Samfunnskunnskap
Frist: Så snart som mulig
Ansettelsesform: Engasjement
Sted: Oslo

Vil du bli med i lærerteamet innen studiekompetanse i samfunnskunnskapsfaget?

K2 Utdanning tilbyr et bredt spekter av videregående opplæring for privatister og praksiskandidater. Økt etterspørsel etter generell studiekompetanse gjør at vi har behov for dyktige fagfolk som kan undervise deltid på dagtid.

Vi ser etter deg som:

  • har pedagogisk utdanning i tillegg til fagkompetanse innen samfunnskunnskapfaget
  • har erfaring med undervisning i faget
  • brenner for å lære bort faget til motiverte privatister
  • har gode formidlingsevner
  • er fleksibel og løsningsorientert
  • motiveres av våre våre verdier – engasjert, innovativ og imøtekommende


Arbeidsoppgavene består i hovedsak av undervisning i klasserom. Vi bruker digitale verktøy i undervisningen og det er derfor nødvendig med digital kompetanse.

Lærer i K2
Vi er til for våre deltakere og ønsker oss gode klasseledere med høy servicegrad og god tilgjengelighet. I klasserommet møter du unge voksne og voksne deltakere, noe som gir oss et svært godt læringsmiljø, med motiverte og engasjerte deltakere.

K2 Campus
Ser her for informasjon om våre campus. Her holder vi til i flotte, sentralt beliggende undervisningslokaler med moderne og teknisk utstyrte undervisningsrom med egne verksted.

Om K2 Utdanning
K2 Utdanning er en landsdekkende privatistskole med studiesteder i Oslo, Trondheim, Bergen, Sandvika, Drammen, Tønsberg, Porsgrunn og Fredrikstad. Vi tilbyr undervisning på videregående nivå med ulike fagbrev, autorisasjonsfag og studieforberedende fag. Vi jobber tett med næringsliv og offentlig sektor for å sikre at utdanningene våre er relevante og åpner dører for våre deltakere både under og etter utdanningen.

Er du interessert?

Registrer deg i skjemaet under og send en kort søknad og cv til k2@k2utdanning.no