Stillingstittel: Norsklærer for bedriftsmarkedet
Frist: Søk nå
Ansettelsesform: Engasjement
Sted: Oslo, Sandvika, Drammen, Tønsberg, Porsgrunn, Fredrikstad, Trondheim og Bergen

Vil du bli med i lærerteamet for Norsklærere?

K2 Kompetanse tilbyr yrkesrettede norskkurs til mange bransjer i næringslivet.  Økt etterspørsel etter norskkurs på alle nivåer, både hos små og store bedrifter, gjør at vi har behov for flere engasjerte norsklærere, som kan undervise på deltid.

Vi ser etter deg som:

  • har 30 SP i norsk som andrespråk fra norsk universitet eller høgskole
  • Eller har PPU, evnt. 30 SP i Voksenpedagogikk og erfaring med å tilpasse undervisningen inn mot arbeidslivet, med bransjerettet innhold
  • Liker å jobbe med mennesker
  • Har god formidlingsevne
  • Er komfortabel med å skreddersy kursinnhold i samarbeid med den enkelte bransje

Arbeidsoppgavene består i hovedsak av teoretisk undervisning i klasserom og/eller på Teams. Vi bruker digitale verktøy i undervisningen og det er derfor nødvendig med digital kompetanse.

Faglærer i K2
Vi er til for våre deltakere og ønsker oss gode kursholdere med høy servicegrad og god tilgjengelighet. I klasserommet møter du unge voksne og voksne deltakere med arbeidserfaring, noe som gir oss et svært godt læringsmiljø, med motiverte og engasjerte deltakere.

K2 Campus
Ser her for informasjon om våre campus. Her holder vi til i flotte, sentralt beliggende undervisningslokaler med moderne og teknisk utstyrte undervisningsrom med egne verksted.

Om K2 Kompetanse
K2 Kompetanse AS tilbyr kompetanseutvikling til bedrifter, offentlige virksomheter og enkeltpersoner. 

Målet er å tilføre virksomheter kompetanse som strategisk virkemiddel for utvikling og vekst. Vi analyserer virksomhetenes kompetansebehov og tilbyr skreddersydd opplæring og rådgivning. Vårt store nettverk av dyktige fagpersoner gjør at vi kan tilby et bredt spekter av tjenester – alt fra enkle kurs til langsiktige prosesser og rådgivning.

Er du interessert?

Registrer deg i skjemaet under og send en kort søknad og cv til k2@k2utdanning.no