Stillingstittel: Lærer Elektrofaget
Frist: Søk nå
Ansettelsesform: Engasjement
Sted: Oslo, Sandvika, Drammen, Tønsberg, Porsgrunn, Fredrikstad, Trondheim og Bergen

Vil du bli med i lærerteamet for elektrofaget?

K2 Utdanning tilbyr et bredt spekter av yrkesutdanning og videregående opplæring. Økt etterspørsel etter elektrikerutdanning gjør at vi har behov for dyktige fagfolk som kan undervise på deltid. Vi ønsker også kontakt med gjesteforelesere.

Vi ser etter deg som:

  • har fagbrev elektriker
  • har erfaring fra bransjen
  • brenner for elektrofaget
  • liker å jobbe med mennesker og samarbeide i team
  • har gode kommunikative ferdigheter
  • har gode norskkunnskaper

Arbeidsoppgavene består i hovedsak av undervisning i klasserom, teoretisk og praktisk opplæring/veiledning i eget verksted. Vi bruker digitale verktøy i undervisningen og det er derfor nødvendig med noe digital kompetanse. Det er ikke nødvendig med pedagogisk utdannelse.

Faglærer i K2
Vi er til for våre deltakere og ønsker oss gode undervisere med høy servicegrad og god tilgjengelighet, og som behersker IKT i undervisningen. I utdanningen møter du unge voksne og voksne deltakere med arbeidserfaring, noe som gir oss et svært godt læringsmiljø, med motiverte og engasjerte deltakere.

K2 Campus
Ser her for informasjon om våre campus. Her holder vi til i flotte, sentralt beliggende undervisningslokaler med moderne og teknisk utstyrte undervisningsrom med egne verksted.

Om K2 Utdanning
K2 Utdanning er en landsdekkende privatistskole med studiesteder i Oslo, Trondheim, Bergen, Sandvika, Drammen, Tønsberg, Porsgrunn og Fredrikstad. Vi tilbyr undervisning på videregående nivå med ulike fagbrev, autorisasjonsfag og studieforberedende fag. Vi jobber tett med næringsliv, bransjene og offentlig sektor for å sikre at utdanningene våre er relevante og åpner dører for våre deltakere både under og etter utdanningen.

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Trond Skrede
Mobil: 900 55 502
Epost: ts@k2utdanning.no

Er du interessert?

Registrer deg i skjemaet under og send en kort søknad og cv til k2@k2utdanning.no