Campus Oslo

K2 Campus Oslo er avklart – vi er så glade for å kunne ønske velkommen til moderne undervisningslokaler i Brynsveien 3 i Oslo!

Offentlig transport
Det er kort avstand til buss og T-bane. Brynseng T-bane ligger kun 2-3 minutters gange fra skolen.

Adressen til skolen er Brynsveien 3, 0667 Oslo.

Deltaker hos K2
Som deltaker får du gode studiemuligheter med moderne og teknisk utstyrte undervisningslokaler med moderne klasserom, sosiale soner, grupperom og lesesal. For yrkesfagene har vi i tillegg egne praksisrom, lab og skiftestue. I klasserommet møtes unge voksne og voksne deltakere med arbeidserfaring, noe som gir oss et svært godt læringsmiljø, med motiverte og dyktige deltakere.

Om K2 Utdanning
K2 Utdanning er en privatistskole med studiesteder i Oslo, Drammen, Tønsberg og Porsgrunn. Vi tilbyr undervisning på videregående nivå med studieforberedende fag/generell studiekompetanse, realfag, ulike fagbrev og autorisasjonsfag.

Vi jobber tett med næringsliv og offentlig sektor for å sikre at utdanningene våre er relevante og åpner dører for våre deltakere både under og etter utdanningen.

Vår visjon er å hjelpe våre deltakere til å nå sine mål, enten det er å kunne studere videre eller ta en yrkesfaglig utdanning.

Velkommen til oppstart august 2020!