Hvilken gjennomføring passer best for deg?

Flere av av utdanningene og kursene hos K2 gjennomføres med ulike valgmuligheter, du velger den formen som passer deg best.

Gratis tilgang til Microsoft
Som deltaker hos K2 får du vederlagsfritt Office365 online applikasjoner i kursperioden. Dette er nettversjonen til Office med bl.a. Word, Excel, Outlook og Teams. Det er en litt enklere versjon av den vanlige Office pakken. K2 bruker Microsoft Teams som digital læringsplattform.

Klasseroms-undervisning på campus

Dette er undervisning hvor du møter til fastlagt tid og sted, og følger undervisningen sammen med andre deltakere på en av våre fysiske klasserom/ campuser. Klikk på kartet over, og se en oversikt over våre campuser i Norge. Vi tar opptak av teoriundervisningen, som du kan se i etterkant.

Nettundervisning via Teams

Du følger undervisningen i virtuelt klasserom live sammen med andre deltakere. Det ligner på vanlig klasseroms-undervisning med faste undervisningsdager og kommunikasjon mellom deltakere og lærer i sann tid.  Du kan se all undervisning i opptak i etterkant.

Nettstudier – når det passer deg

Du bestemmer hva, hvor og når du vil lære. Du får korte og engasjerende leksjoner i form av tekster, video, quiz, veiledning og oppgaver. På mange av kursene får man i tillegg personlig veiledning. Alt undervisningsmateriell ligger i portalen.