K2s nettsteder > K2 utdanning > Erfaringer > Fikk fast jobb på Apoteket hun hadde praksis på under utdannelsen

Fikk fast jobb på Apoteket hun hadde praksis på under utdannelsen

Når Mojdeh søkte etter Apotekteknikerutdanning fant hun utdanning på K2utdanning.no. Selv om hun bor i Fredrikstad tar hun siste semester i Tønsberg. Hun har en del erfaring fra helsesektoren , og ønsket å jobbe innen helse og ha kontakt med mennesker.

Samtid som Mojdeh tok utdannelsen hos

  • Jeg har fått fast jobb i Fredrikstad, på det samme apoteket hvor jeg hadde praksisplass parallelt med utdanningen. Det var ikke vanskelig å skaffe seg jobb, det gikk veldig fint for meg ettersom jeg fikk jobb i apoteket hvor jeg hadde praksis. Da kjente jeg allerede til både kollegaer og rutiner, så det gikk veldig fint.

Hadde du praksis parallelt med utdanningen? Gjorde praksisen at det var enklere?

Mojdeh mener at praksis er utrolig viktig. For med å kombinere praksis og teori på denne måten gjør at gjennomføring av eksamen blir mye lettere.

Det å få være ute i praksis gjør at du blir kjent med hele yrket slik det virkelig er. Du får noe å henge teorien på.

I tillegg til all erfaringen i praksis sier Mojdeh at hun var veldig fornøyd med undervisningen og oppfølgingen til foreleser hos K2 Utdanning.

Sissel Brustad er virkelig engasjert og brenner for faget og er flink til å formidle på en spennende måte. Hun har bidratt hele veien.

Mojdeh Zohdi Hosseini


SKAL SLETTES.

Mojdeh Zohdi Hosseini

Tlf: 98828043

Utdanning: Apotektekniker Tønsberg

Lærer: Sissel Brustad

Hvordan hørte du om K2 i første omgang?

  • Det var litt tilfeldig i grunn, jeg søkte etter Apotekteknikerutdanning også dukket nettsiden deres opp. Jeg bor i Fredrikstad og ønsket helst å ta utdanningen der, men da det ikke var mulig ble det Tønsberg.

Hvorfor valgte du denne studieretningen?

  • Jeg har en del erfaring fra helsesektoren fra tidligere, men ønsket meg en jobb som ikke består så mye av hverken kontor eller tunge løft, men hvor jeg fortsatt jobber med helse og med mennesker.

Er du i jobb i dag?

  • Ja, jeg har fått fast jobb i Fredrikstad, på det samme apoteket hvor jeg hadde praksisplass parallelt med utdanningen.

Var det vanskelig å skaffe seg jobb?

  • Det gikk veldig fint for meg, jeg fikk jobb i apoteket hvor jeg hadde praksis. Da kjente jeg allerede til både kollegaer og rutiner, så det gikk veldig fint.

Hadde du praksis parallelt med utdanningen? Gjorde praksisen at det var enklere?

  • Ja, som nevnt var jeg i praksis hos et apotek i Fredrikstad. Praksis er utrolig viktig, uten den fine erfaringen du får ved å kombinere praksis og teori på denne måten vil det bli veldig vanskelig å gjennomføre eksamen. Det å få være ute i praksis gjør at du blir kjent med hele yrket slik det virkelig er. Du får noe å henge teorien på. I tillegg til all erfaringen i praksis var jeg veldig fornøyd med undervisningen og oppfølgingen til læreren. Hun er virkelig engasjert og brenner for faget og er flink til å formidle på en spennende måte. Hun har bidratt hele veien.
Del Erfaring