Campus Bærum

NYHET! K2 Campus Bærum åpner i januar 2021 – opptak pågår nå!

Vi holder til i flotte, sentralt beliggende undervisningslokaler i Sandvika. Adressen til skolen er Rådmann Halmrasts vei 9, 1337 Sandvika.

Offentlig transport
Det er kort avstand til buss, tog og sentrum.

Deltaker hos K2
Som deltaker får du gode studiemuligheter med moderne og teknisk utstyrte undervisningslokaler med moderne klasserom, sosiale soner, grupperom og lesesal. I klasserommet møtes unge voksne og voksne deltakere med noe arbeidserfaring, noe som gir oss et svært godt læringsmiljø, med motiverte og dyktige deltakere.

Om K2 Utdanning
K2 Utdanning er en privatistskole med studiesteder i Oslo, Drammen, Tønsberg og Porsgrunn. I 2021 kommer studiestedene Bergen, Trondheim og Bærum. Vi tilbyr undervisning på videregående nivå med et bredt tilbud av fagbrev og autorisasjonsfag, studieforberedende fag/generell studiekompetanse og realfag.

Vi jobber tett med næringsliv og offentlig sektor for å sikre at utdanningene våre er relevante og åpner dører for våre deltakere både under og etter utdanningen.

Vår visjon er å hjelpe våre deltakere til å nå sine mål, enten det er å ta en yrkesfaglig utdanning eller å kunne studere videre.

Velkommen til oppstart i januar og august 2021!